Αράχωβα: Το Ανθρωποκτονιών στην έρευνα για την κακοποίηση του 8χρονου σκύλου

Αράχωβα: Το Ανθρωποκτονιών στην έρευνα για την κακοποίηση του 8χρονου σκύλου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unslash
0

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί από το πρωί στην Αράχωβα προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες για την κακοποίηση του 8χρονου σκύλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, θα γίνει εκταφή του σκύλου για να μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα ιατροδικαστική εξέταση για να διαλευκανθούν τα αίτια της κακοποίησης του 8χρονου Όλιβερ. Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα θα συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της πρωτοφανούς κτηνωδίας.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κηδεμόνας του Όλιβερ κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς προέκυψαν στοιχεία για τα οποία κρίθηκε σκόπιμο να δώσει διευκρινίσεις.

Ο λόγος που έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο κηδεμόνας του σκύλου, είναι γιατί οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει βίντεο από την περιοχή, στα οποία φαίνεται ότι ο Όλιβερ κυκλοφορεί μόνος του και ελεύθερος και στις 24-25-26 Νοεμβρίου, γεγονός το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με τα όσα τους είχε δηλώσει ο ίδιος.

Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει τόσο από τον κηδεμόνα, όσο και από γείτονες της περιοχής, να καταθέσουν εγγράφως και ενόρκως, εάν υπήρχαν ποτέ κάμερες στα σπίτια τους ή όχι.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM