Απορρίφθηκε το αίτημα της οικογένειας του Νίκου Χατζηπαύλου για νέα ιατροδικαστική εξέταση

Απορρίφθηκε το αίτημα της οικογένειας του Νίκου Χατζηπαύλου για νέα ιατροδικαστική εξέταση Facebook Twitter
0

Ο εισαγγελέας Εφετών απέρριψε και σε δεύτερο βαθμό το αίτημα των γονέων του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου για τη διενέργεια νέας ιατροδικαστικής εξέτασης.

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια του άτυχου φοιτητή είχε αμφισβητήσει την ιατροδικαστική έκθεση, με βάση την οποία ο θάνατός του αποδίδεται σε ατύχημα και υποστηρίζουν ότι έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Υπολογίζω ότι έζησε για τουλάχιστον μιάμιση μέρα από τον τραυματισμό του. Κάπου ήταν πεσμένος ή κρυμμένος. Ενδεχομένως να είχε ανακτήσει κάποιες αισθήσεις και ο ίδιος κάποια στιγμή και να προσπάθησε να καλυφθεί. Θεωρώ αδύνατον να είχε μετακινηθεί σε απόσταση. Κάπου εκεί ήταν», είχε δηλώσει λίγο μετά την πρώτη νεκροψία ο ιατροδικαστής, κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος που είχε αποφανθεί πως ο θάνατος του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου προήλθε από δυστύχημα.

Η οικογένεια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει ακόμη και στον Άρειο Πάγο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM