Αποπλάνηση 14χρονης: Νέα στοιχεία από τη δικογραφία - Τι κατέθεσαν ο 40χρονος και η μητέρα της ανήλικης

Αποπλάνηση 14χρονης: Νέα στοιχεία από τη δικογραφία - Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / PIXABAY
0

Νέα στοιχεία για την υπόθεση αποπλάνησης μίας 14χρονης από έναν 40χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε την ανήλικη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, φέρνει στο «φως» η δικογραφία.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος για αρπαγή και ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Η καταγγελία της μητέρας και η σύλληψη του 40χρονου

Ο «συναγερμός» στις Αρχές σήμανε το πρωί στις 23 Ιανουαρίου, έπειτα από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης. Όπως αναφέρει το διαβιβαστικό, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής να εξέρχεται μαζί με την ανήλικη από ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

Η μητέρα υποστήριξε στις Αρχές πως εντόπισε πού βρίσκεται η κόρη της μέσα από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της ανήλικης.

«Έψαξα στο κινητό μου και είδα ότι η κόρη μου είχε αφήσει ανοιχτό το δικό της Instagram με το όνομα χρήστη… Το έψαξα και είδα ότι είχε ανεβάσει ένα story πριν από λίγες ώρες που φαινόταν ίδια με τη φίλη της να κάνουν γκριμάτσες» ανέφερε η γυναίκα, η οποία σημείωσε πως αντιμετωπίζει προβλήματα με τη συμπεριφορά της κόρης της.

«Συνέχισα να ψάχνω στο Instagram και στα προφίλ άλλων φίλων της κόρης μου για να δω αν είναι κάποιος άλλος μαζί τους. Στην αναζήτηση μου βρήκα ένα story στο προφίλ ενός από τους φίλους της. Του …. με όνομα χρήστη….. , στο οποίο story φερόταν αυτός αγκαλιασμένος με την κόρη μου. Το story αυτό έχει ανεβάσει την ίδια ώρα με αυτό της κόρης μου», φέρεται να υποστήριξε.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα», η μητέρα της μίλησε για τις υποψίες που είχε ότι από το καλοκαίρι του 2021 η κόρη της διατηρούσε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο. Μάλιστα, υποστήριξε πως είχε δει μία φωτογραφία στο κινητό της κόρη της με την ίδια και τον κατηγορούμενο, ενώ λίγους μήνες αργότερα τούς είχε δει στην πλατεία στο Μοναστηράκι.

«Μετά από κάποιο καιρό που πάλι που έψαχνα την κόρη μου, το Νοέμβριο του 2021, είχα πάει να τη βρω στο Μοναστηράκι όπου είχα μάθει ότι συχνάζει. Τότε την είδα να πλησιάζει στην πλατεία μαζί με αυτόν, οι δυο τους και κατάλαβα και πάλι κάποτε ήταν μαζί. Τους πλησίασα και ρώτησα τι κάνει με την κόρη μου και μου είπε ότι είχανε πάει να φάνε σουβλάκια. Και ότι την κόρη μου την βλέπει σαν παιδί του και την προσέχει. Εγώ του είπα η κόρη μου είναι μόλις 13 χρονών και δεν έχεις καμιά δουλειά μαζί της και άρχισε να φωνάζει. Τότε πήγα να καλέσω την αστυνομία και αυτός μόλις το κατάλαβε φύγε. Μετά απ’ όλα αυτά, ήμουν σίγουρη ότι είχαν ερωτική σχέση η κόρη μου με αυτόν».

Οι σημειώσεις της ανήλικης

Παράλληλα, η μητέρα της ανήλικης φέρεται να ενεχείρισε επτά σελίδα από στιγμιότυπα οθόνης screenshots όπου απεικονίζονται οι σημειώσεις που η ίδια φωτογράφισε από το τετράδιο της κόρης της.

Στις σημειώσεις αυτές, όπως δηλώνει η μητέρα, η κόρη της, περιγράφει τα συναισθήματά της για το 40χρονο. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «είναι ερωτευμένη με αυτόν τον άνδρα και ότι έχουν προβεί σε συνουσία, πράξη που θα επιθυμούσε να επαναληφθεί».

«Εκτός από αυτά, θέλω να σας πω ότι έχω βρει ένα τετράδιο στο οποίο κόρη μου γράφει διάφορα για αυτά που νιώθει. Απ’ αυτές τις σημειώσεις εγώ καταλαβαίνω ότι είναι πολύ ερωτευμένη και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της. Επίσης από αυτά που διάβασα, είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις και ότι αυτός την χειρίζεται όπως θέλει. Όπως ενημερώθηκα τα πλήρη στοιχεία αυτού είναι….. και επιθυμώ την ποινική του δίωξη για όλες τις σε βάρος της κόρης μου πράξεις» κατέθεσε η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με το «Πρώτο Θέμα».

Τι ισχυρίζεται η ανήλικη

Τη θέση ότι τίποτα δεν συνέβη με τον 40χρονο, εξέφρασε η ανήλικη, υποστηρίζοντας πως γνωρίζει τον κατηγορούμενο εδώ και έναν χρόνο περίπου και ότι η σχέση τους είναι φιλική.

Αναφερόμενη στο περιστατικό, υποστήριξε ότι είχε φύγει από την οικία της, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τη μητέρα της και είχε μεταβεί στο κέντρο των Αθηνών όπου συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο. Με αυτόν διέμεινε όλο το βράδυ της 22 και 23 Ιανουαρίου σε δωμάτιο ξενοδοχείου, καθώς είχε χάσει τον τελευταίο συρμό του Μετρό και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικία της.

Όπως ανέφερε κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο, συνομιλούσαν και παρακολουθούσαν τηλεόραση.

Η κατάθεση του 40χρονου

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως η μητέρα της ανήλικης είναι «το άτομο που της κάνει το μεγαλύτερο κακό».

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 23 Ιανουαρίου είπε πως συναντήθηκαν τυχαία στο Μοναστηράκι και «συζητούσαμε με άλλους φίλους και πέρασε η ώρα και είχαν κλείσει όλα τα μέσα συγκοινωνίας». Όπως υποστηρίζει αποφάσισε να πάει σε ξενοδοχείο να κοιμηθεί, καθώς δεν μπορούσε να γυρίσει στην Ελευσίνα όπου μένει.

«Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει σπίτι της και στην κουβέντα μου είπε αν μπορεί να έρθει μαζϊ μου. Εγώ της έλεγα να πάει σπίτι της, αλλά δεν ήθελε και πήγαμε μαζί σε ένα ξενοδοχείο», φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, για να συμπληρώσει πως μαζί τους ήρθαν μία ανήλικη φίλη της και ο φίλος της.

«Εγώ αυτούς δεν τους ξέρω. Κρύωναν και έτσι πήγαμε στο δωμάτιο, είδαμε τηλεόραση. Περίπου στις 5 αυτοί οι δύο έφυγαν. Μετά από 2-3 ώρες φύγαμε και εγώ με την ανήλικη. Βγαίνοντας από το ασανσέρ, είδα με τη μάνα της με κάποιους αστυνομικούς οι οποίοι μας πήγαν πρώτα στο τμήμα της Ομόνοιας και μετά στην υπηρεσία σας. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα με την ανήλικη, αυτή είναι η αλήθεια ούτε της είπα να έρθει μαζί μου, ίσα-ίσα που δεν ήθελα να έρθει, αλλά την λυπήθηκα επειδή δεν είχε να πάει κάπου αλλού. Λυπήθηκα και τους άλλους δύο τους πήρα μαζί».

Σεσημασμένος για κλοπές, ναρκωτικά, όπλα και ληστείες

Παλιός γνώριμος των Αρχών φαίνεται πως είναι ο 40χρονος, όπως αναφέρει στο διαβιβαστικό: «Από το αρχειακό υλικό, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είναι σεσημασμένος για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος του έχει εκδοθεί διάταξη της ανακρίτριας του 23ου ανακριτικού τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών σύμφωνα με την οποία του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για τα αδικήματα της ληστείας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Επίσης σε βάρος του έχει εκδοθεί διάταξη της ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών επιβολής περιοριστικών όρων για τα αδικήματα της ληστείας και του νόμου περί όπλων. Τέλος, σε βάρος του έχει εκδοθεί διάταξη του ανακριτή του 27ου ανακριτικού τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, επιβολής περιοριστικών όρων για τα δικαιώματα της ληστείας και του νόμου περί όπλων».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ