Αποχή δικηγόρων από τα καθήκοντά τους στις 17 Οκτωβρίου

Αποχή δικηγόρων από τα καθήκοντά τους στις 17 Οκτωβρίου Facebook Twitter
0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε την πραγματοποίηση αποχής των μελών του ΔΣΑ από τα καθήκοντά τους την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, με παράλληλο κλείσιμο των υπηρεσιών του Συλλόγου μας κατά την ίδια ημέρα, καθώς και τη συμμετοχή των Δικηγόρων της Αθήνας σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την 17η Οκτωβρίου και ώρα 12.30΄, με αφετηρία το κτήριο του ΔΣΑ επί της οδού Ακαδημίας και προορισμό το Υπουργείο Οικονομικών.

 

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, οι κινητοποιήσεις αυτές γίνονται ως ελάχιστη ένδειξη αντίδρασης στα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν – κατά τρόπο άδικο, κοινωνικά άνισο και ανάλγητο – τον κλάδο των δικηγόρων, και, γενικότερα, το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών αδιακρίτως, ιδίως δε τους νέους που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό τις συνέπειες της δυσμενούς συγκυρίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

Ελλάδα / Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

«Τι σακάκι είναι αυτό φοβερό. Τραπεζομάντιλο το είχε η γιαγιά μου στο σπίτι και το πήρε ο π@@στης και το έκανε σακάκι» ήταν το σχόλιο του δημάρχου Βόλου για τον παρουσιαστή
LIFO NEWSROOM