Απεργούν οι υπάλληλοι στο εμπόριο την Κυριακή των Βαΐων

Απεργούν οι υπάλληλοι στο εμπόριο την Κυριακή των Βαΐων Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

H Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (OIYE) προκήρυξε για την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου, 24ωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Εμπορίου κατά την οποία, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, θα λειτουργήσουν προαιρετικά τα καταστήματα στο πλαίσιο της μνημονιακής νομοθεσίας.


Η ΟΙΥΕ κάνει λόγο για καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου οι οποίες πολλαπλασιάζουν τα «λουκέτα», εκτοξεύουν την ανεργία και δημιουργούν εργαζόμενους «λάστιχο» με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα και κάνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM