Απαγωγή μαθήτριας: Κούγιας- Μας έκαναν πρόταση για εξωδικαστικο συμβιβασμό- Νουλέζας: Διαψεύδουμε κατηγορηματικά

Απαγωγή μαθήτριας: Κούγιας- Μας έκαναν πρόταση για εξωδικαστικο συμβιβασμό- Νουλέζας: Διαψεύδουμε κατηγορηματικά Facebook Twitter
Απαγωγή 10χρονης μαθήτριας: «Μάχη» Κούγια - Νουλέζα περί εξωδικαστικού συμβιβασμού
0

Το αν έγινε ή όχι πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό, είναι το κυρίαρχο θέμα της «μάχης» μεταξύ των Αλέξη Κούγια και Βασίλη Νουλέζα, αντιδίκων στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη, που έπεσε θύμα αρπαγής, αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε ο αντίδικος, Βασίλης Νουλέζας, με πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό, προσφέροντας χρήματα στην οικογένεια του κοριτσιού.

«Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού.

Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της 10χρονης, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένεια της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Αυτή η εξέλιξη ενισχύει απόλυτα τις ανησυχίες μας ότι δεν ήταν μόνη της, φωνάζουν συνεχώς ότι είναι μόνη της, σαν να θέλουν κάποιοι να το ακούσουν αυτό, σαν να επιτελούν ένα έργο. Σαν να υπάρχει εργολαβία μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων. Aν ο Τύπος, τα μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της», συμπλήρωσε.

Νουλέζας: Άστοχο, αντιδεοντολογικό και ανήθικο 

Αντίθετη άποψη για το πώς έχουν συμβεί τα πράγματα έχει ο αντίδικος και συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν» είπε δηλώνοντας έκπληκτος για τις φήμες περί εξωδικαστικού συμβιβασμού.

«Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση. Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση καθώς είχα ανειλημμένες υποχρεώσεις» είχε χαρακτηριστικά.

Ο  Α. Κούγιας ουδέποτε έστειλε μήνυμα, μόνος μου επικοινώνησα και ακύρωσα το ραντεβού που είχαμε κλείσει για να βρεθούμε την περασμένη Κυριακή, πρόσθεσε ο Βασίλης Νουλέζας τονίζοντας πως «δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό».

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Ανθούλα Ανάσογλου, μετέφερε ότι η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται να καλυφθεί η υπόθεση με χρήματα.

«Μας ενδιαφέρει η Δικαιοσύνη, μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί τι υπάρχει πίσω από αυτή την υπόθεση. Βλέποντας το ποσό που έχει στη διάθεσή της και τις προσπάθειές της να αποζημιώσει την οικογένεια, έχω υποψίες για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπόθεση» επισήμανε μεταξύ άλλων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ