Άνθρωπος στη θάλασσα λίγο έξω από το λιμάνι της Τήνου - Δείτε βίντεο

Άνθρωπος στη θάλασσα λίγο έξω από το λιμάνι της Μυκόνου - Δείτε βίντεο Facebook Twitter
0

Αναστάτωση προκλήθηκε στους επιβάτες του ferry boat «Super Express», οι οποίοι ταξίδευαν το απόγευμα της Δευτέρας από τη Μύκονο προς την Τήνο, με τελικό προορισμό τη Ραφήνα, όταν είδαν ναυαγό πάνω σε σωστική λέμβο να παλεύει με τα κύματα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, που κατέγραψε o αναγνώστης της LiFO, Ζήνων Σταμούλης (@zstamoulis), επιβάτης στο πλοίο της Golden Star Ferries, ένας άνθρωπος βρίσκεται εν μέσω τρικυμίας, μέσα σε σωστική λέμβο στη θάλασσα, σε απόσταση πέντε λεπτών από το λιμάνι της Τήνου. Οπως έγινε γνωστό, ο ναυαγός ήταν ένας 45χρονος Σέρβος, μοναδικός επιβαίνων σε ταχύπλοο σημαίας Νήσων Μάρσαλ το οποίο βυθίστηκε νότια της Τήνου.

Όπως έγινε γνωστό ο καπετάνιος του Super Express, άμεσα προχώρησε στις απαραίτητες μανούβρες ώστε να προστατεύσει τον άτυχο άντρα από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Επειτα από λίγη ώρα, το πλήρωμα του επιβατηγού οχηματαγωγού «Super Express» περισυνέλλεξε τον άτυχο άνδρα, του οποίου το σκάφος, όπως αποκαλύφθηκε έσπασε από τη σφοδρότητα του καιρού νότια της Τήνου.

* Εκ παραδρομής, στο αρχικό κείμενο αναφερόταν ότι ο ναυαγός βρισκόταν λίγο έξω από το λιμάνι της Μυκόνου

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ