ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Δεν πήγε στο δικαστήριο ο 30χρονος που κλότσησε το γατάκι - Αναβλήθηκε η δίκη

Αναβλήθηκε η δίκη του 30χρονου που κλώτσησε γατάκι- Γιατί δεν πήγε στο δικαστήριο Facebook Twitter
0

Αναβλήθηκε η δίκη του 30χρονου, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να κλωτσά γατάκι, πετώντας το στη θάλασσα, στην Αιδηψό.

Η δίκη θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου  στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, καθώς ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με τον δικηγόρο του, να παρουσιάζει ένα χαρτί γιατρού, το οποίο ωστόσο δεν δικαιολογούσε την απουσία του. 

Σύμφωνα με το eviathema, ο 30χρονος παρουσίασε έγγραφο του νοσοκομείου ΚΑΤ, σύμφωνα με το οποίο υπέστη έγκαυμα στον αριστερό μηρό και βάσει αυτού του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια επτά ημερών, ενώ ο δικηγόρος του είπε ότι επιθυμεί να βρίσκεται στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να απορριφθεί το αίτημά του, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα υγείας που εμπόδιζε την παράσταση του στη δίκη.

Καθώς απουσίαζαν, όμως, και οι μάρτυρες, τα άτομα δηλαδή που γελούσαν με την πράξη του 30χρονου, ο δικαστής αποφάσισε να δώσει αναβολή δέκα ημερών, επιβάλλοντας 200 ευρώ πρόστιμο σε κάθε μάρτυρα.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξοδος Δεκαπενταύγουστου: Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας -Πότε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Ελλάδα / Έξοδος Δεκαπενταύγουστου: Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας -Πότε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, για τον Δεκαπενταύγουστο, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων
LIFO NEWSROOM
Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρέτησε την κόρη του Λένα: «Πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας»

Ελλάδα / Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρέτησε την κόρη του Λένα: «Πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας»

«Τι να πει ένας πατέρας που χάνει το παιδί του, τι να πει μια μητέρα που χάνει το σπλάχνο της, τι να πει ένας αδελφός που χάνει το άλλο του μισό όταν η ψυχή του χάνει τον πιο πιστό της σύντροφο», είπε ο πατέρας της
LIFO NEWSROOM