Ακυβέρνητο πλοίο μεταξύ Καλύμνου και Αστυπάλαιας

Ακυβέρνητο πλοίο μεταξύ Καλύμνου και Αστυπάλαιας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ακυβέρνητο πλέει ένα φορτηγό πλοίο μεταξύ Καλύμνου και Αστυπάλαιας, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 7 με 8 μποφόρ.

Πρόκειται για το πλοίο ADES, με σημαία Παναμά, στο οποίο επιβαίνουν 14 άτομα πλήρωμα. Σύμφωνα με αξιωματικό που μίλησε στο LiFO.gr, από το πλοίο ζήτησαν συνδρομή για ρυμούλκηση. 

Όπως είπε η ίδια πηγή, ένα ρυμουλκού ήδη έχει ανταποκριθεί στο αίτημα του ADES και εκτιμάται πως θα βρίσκεται στο σημείο σε περίπου δύο ώρες «καιρού επιτρέποντος». Προς το παρόν άγνωστη παραμένει η αιτία του προβλήματος. Το πλοίο είχε ξεκινήσει από την Χάιφα του Ισραήλ με προορισμό την Tulza της Τουρκίας.

Ακυβέρνητο πλοίο μεταξύ Καλύμνου και Αστυπάλαιας Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM