LIVE!

Αχτσιόγλου για συντάξεις: Πολύ θετική εξέλιξη στο EWG - Έκλεισε ο κύκλος των μνημονίων

Αχτσιόγλου για συντάξεις: Πολύ θετική εξέλιξη στο EWG - Έκλεισε ο κύκλος των μνημονίων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πολύ θετική εξέλιξη που επιβεβαιώνει ότι έκλεισε ο κύκλος τον μνημονίων, χαρακτήρισε τα όσα έγιναν στο σημερινό Euro Working Group σε σχέση με τη μη περικοπή των συντάξεων η υπουργός Εργασίας, Έφη Ατσιόγλου. 

Μιλώντας στη συζήτηση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για το νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για τις μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε. 

«Στο Euro Working Group σήμερα, κατά την εισήγηση του ελληνικού κρατικού προϋπολογισμού για το 2019, δεν υπήρξε καμία ένσταση από καμία χώρα για τη μη εφαρμογή του μέτρου για απομείωση της προσωπικής διαφοράς.

Αντίθετα, εγκρίθηκαν τα μέτρα, ύψους 920 εκατομμυρίων, ευρώ που είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη ΔΕΘ. Είναι μία θετική εξέλιξη που επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση έπεισε ότι δεν είναι ούτε δημοσιονομικά ούτε διαρθρωτικά αναγκαίο να γίνει, καθώς πετυχαίνει τους στόχους της.

Είναι μία θετική εξέλιξη αυτό και σημαίνει ότι τέλειωσε οριστικά ο κύκλος των μνημονίων. Είναι σημαντικό να προχωρά κανείς στην ακύρωση μέτρων που μας επιβλήθηκαν από τους δανειστές, πείθοντας τους εταίρους», ανέφερε η κ. Αχτσιόγλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM