Αγία Βαρβάρα: Γκράφιτι στους κάδους απορριμμάτων

Αγία Βαρβάρα: Γκράφιτι στους κάδους απορριμμάτων Facebook Twitter
Αγία Βαρβάρα: Γκράφιτι στους κάδους απορριμμάτων - Τα παιδιά ζωγραφίζουν παρέα με τον NiVO (Facebook)
0

Τα παιδιά στην Αγία Βαρβάρα αλλάζουν τον τόπο τους, ξεκινώντας με γκράφιτι στους κάδους απορριμάτων.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην δημοτική αρχή και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού στο δήμο Αγίας Βαρβάρας, τον γνωστό ράπερ, Νίκο Βουρλιώτη, ο οποίος μαζί με μαθητές του Εικαστικού Κέντρου Τεχνών, φοιτητές του ΠΑΔΑ κι απλούς μαθητές ή φίλους της τέχνης, μετέτρεψαν τους κάδους απορριμμάτων σε έργα τέχνης.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε την περασμένη Τετάρτη και αφού στέφθηκε με επιτυχία ακολούθησε η δεύτερη συνάντηση το Σάββατο.

«Οι νέοι κάδοι στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας «ζωντανεύουν» με τις ιδέες των μαθητών του Εικαστικού Κέντρου Τεχνών, φοιτητές του ΠΑΔΑ κι απλούς μαθητές ή φίλους της τέχνης, μεταλλάσσοντας σε μικρά έργα τέχνης αντικείμενα της καθημερινής μας ζωής.

Δίνουμε νότες γεμάτες χρώμα, χαμόγελο και χαρά στον «γκρίζο» καμβά των κάδων, γιατί πιστεύουμε ότι η κάθε μέρα μας είναι ξεχωριστή και θέλουμε να την ζούμε έντονα» έγραψε σε ανάρτησή του ο ΝiVo.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκέπαστρο Καλατράβα

Ελλάδα / Στέγαστρο Καλατράβα: «Το ορθό θα ήταν να παραμείνει κλειστό για την επόμενη διετία»

Ο Χρήστος Ροδόπουλος, επισκέπτης καθηγητής Δομικής Ακεραιότητας στο Monash University και μέλος της Εθνικής Επιτροπής ΕΛΟΤ, δίνει στη LiFO απαντήσεις σε ερωτήματα που δεν απαντά κανείς μέχρι τώρα και αφορούν την ασφάλεια του σταδίου και «συμβόλου» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΟΥΝΤΑΣ