Συννεφιά και βροχές προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο

Συννεφιά και βροχές προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο Facebook Twitter
0

Νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές με βελτίωση από το μεσημέρι προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο 2 Αυγούστου.

Βροχές θα εκδηλωθούν σε Χαλκιδική, ανατολική Μακεδονία, Θράκη καθώς και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου όπου κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση στο Βόρειο Αιγαίο και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση και τοπικά ισχυροί στην Κρήτη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις προβλέπονται το Σάββατο για την Αττική. Η θερμοκρασία στις κεντρικές περιοχές θα είναι υψήλη, φτάνοντας τους 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη οι τοπικές νεφώσεις θα πυκνώσουν το μεσημέρι και αναμένεται να εκδηλωθούν  βροχές στα ανατολικά.Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ