48χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της με τη βοήθεια του γιου της

48χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της με τη βοήθεια του γιου της Facebook Twitter
0

Μια 48χρονη και ο 31χρονος γιος της συνελήφθησαν από την Ασφάλεια στη Ρόδο με την κατηγορία ότι μαχαίρωσαν τον πατέρα της και παππού του γιου της.

Η επίθεση έγινε στην περιοχή Ιαλυσού και το 85χρονο θύμα βρέθηκε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην αυλή του σπιτιού του και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Ρόδου.

Σε έρευνες που έγιναν στον χώρο του περιστατικού και στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρία μαχαίρια και ενδύματα που έφεραν εμφανείς κηλίδες αίματος. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι καταβλήθηκε προσπάθεια από τους κατηγορούμενους να αποκρύψουν πειστήρια, αλλοιώνοντας τη σκηνή του εγκλήματος, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις αστυνομικές έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε για οικογενειακές διαφορές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM