Σήφης Βαλυράκης: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου των ψαράδων ζητά η οικογένεια του πρώην υπουργού

Σήφης Βαλυράκης: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου των ψαράδων ζητά η οικογένεια του πρώην υπουργού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε το πρωί της Τρίτης στην εισαγγελία Χαλκίδας η οικογένεια του πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη.

Η οικογένεια ζητά από τις εισαγγελικές αρχές και το Λιμενικό να προχωρήσει στην άρση απορρήτου στα τηλέφωνα ψαράδων της περιοχής, που σταθμεύουν τα σκάφη τους στο λιμάνι της Ερέτριας, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο πρώην υπουργός.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η οικογένεια επιθυμεί να συγκεντρώσει στοιχεία για το στίγμα το κινητών τηλεφώνων των ψαράδων τις κινήσεις τους, την ημέρα που έγινε το δυστύχημα με τον Σήφη Βαλυράκη. Τα στοιχεία του Λιμενικού πάντως φέρεται να δείχνουν ότι έξι συνολικά επαγγελματικά σκάφη απέπλευσαν από το λιμάνι της Ερέτριας.

Σημειώνεται ότι η τοπική λιμενική αρχή έχει συγκεντρώσει πάνω από 50 καταθέσεις για την υπόθεση και τη Δευτέρα σχημάτισε δικογραφία για ψευδορκία σε βάρος δύο ψαράδων.

Εξεταζόμενοι στο πλαίσιο της έρευνας και οι δύο ψαράδες είχαν αρνηθεί ότι είχαν πάει για ψάρεμα το πρωί της Κυριακής. Ωστόσο, από την εικόνα ενός drone που πετούσε στην περιοχή προέκυψε ότι οι βάρκες τους, το επίμαχο διάστημα, δεν βρίσκονταν στο λιμάνι της Ερέτριας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM