Φθιώτιδα: Οδηγούσε ανάποδα αγροτικό στην Εθνική Οδό, χωρίς φώτα - Προκάλεσε δύο τροχαία

Φθιώτιδα: Οδηγούσε ανάποδα αγροτικό στην Εθνική Οδό, χωρίς φώτα - Προκάλεσε δύο τροχαία Facebook Twitter
Lamiareport
0

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που οδήγησε σε διπλό τροχαίο και σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα, σημειώθηκε στην Εθνική Οδό, κοντά στα διόδια της Πελασγίας. 

Οδηγός αγροτικού ΙΧ κινείτο ανάποδα στην Εθνική Οδό και χωρίς φώτα για αρκετά χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να προκληθούν δύο τροχαία ατυχήματα, και να τραυματιστεί σοβαρά ένας γιατρός.

Το χρονικό 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας πήρε το αγροτικό του αφεντικού του και αναχώρησε με κατεύθυνση από τη Γλύφα προς τη Λαμία. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο οδηγός ενδεχομένως ήθελε να κατευθυνθεί προς τον παράδρομο, ωστόσο, μπήκε κανονικά στην Εθνική Οδό από τον κόμβο της Γλύφας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Φθιώτιδα: Οδηγούσε ανάποδα αγροτικό στην Εθνική Οδό, χωρίς φώτα - Προκάλεσε δύο τροχαία Facebook Twitter
Lamiareport


Όταν πλησίασε στα διόδια της Πελασγίας και είδε τα περιπολικά της Τροχαίας, σταμάτησε και έσβησε τα φώτα του οχήματος. Οι αστυνομικοί είδαν τον οδηγό του αγροτικού να κάνει αναστροφή και χωρίς φώτα να απομακρύνεται από το σημείο οδηγώντας ανάποδα στην Εθνική Οδό.

Δύο τροχαία

  

Η πορεία του αγροτικού οδήγησε σε δύο τροχαία. Αρχικά, το όχημα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Στη συνέχεια, ένας 55χρονος στρατιωτικός γιατρός είδε ξαφνικά το αγροτικό να έρχεται κατά πάνω του. Ο γιατρός έκανε ελιγμό για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με το αγροτικό, αλλά το όχημά του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό και στη συνέχεια έπεσε με δύναμη πάνω στις μπάρες.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο γιατρός, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται στα Επείγοντα. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr δεν διατρέχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Ο οδηγός του αγροτικού, που είχε υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές, συνέχισε παρ' όλα αυτά να οδηγεί ανάποδα. Μόλις έφτασε στον κόμβο βγήκε από την Εθνική Οδό και κατευθύνθηκε προς Πελασγία. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης.

Με πληροφορίες από Lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ