Ζεφύρι: Δύο συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς

Ζεφύρι: Δύο συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς Facebook Twitter
Ζεφύρι: Δύο συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς (Eurokinissi)
0

Δύο άτομα φέρονται να έχουν συλληφθεί στο Ζεφύρι για άσκοπους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει αποκλειστικά το cnn.gr πρόκειται για δύο Ρομά που πυροβολούσαν άσκοπα από τα σπίτια τους στο Ζεφύρι και μετά ανέβαζαν το βίντεο στο Διαδίκτυο.

Τα δύο άτομα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές συνελήφθησαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου από άνδρες της ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι μέσα στο σπίτι εντόπισαν δύο 9άρια πιστόλια, σφαίρες και μία καραμπίνα.

Όλα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να διαπιστώσουν οι Αρχές αν σχετίζονται με κάποιο από τα πρόσφατα περιστατικά με άσκοπους πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Την ίδια ώρα πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τα σχετικά βίντεο στο Διαδίκτυο και αφού προχώρησαν σε ταυτοποίηση, ακολούθησε η σημερινή επιχείρηση στα σπίτια.

Με πληροφoριές του cnn/ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM