ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κορωνοϊός: Στο ΑΧΕΠΑ ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος- Σταθερή η κατάσταση του Ιερώνυμου

Κορωνοϊός: Στο ΑΧΕΠΑ ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος- Σταθερή η κατάσταση του Ιερώνυμου Facebook Twitter
Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ (Πηγή φωτό Facebook)
0

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που νοσηλεύεται λόγω κορωνοϊού στον «Ευαγγελισμό», ενώ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, που επίσης έχει μολυνθεί από τον ιό.

Ο μητροπολίτης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 13 Νοεμβρίου, με ήπια συμπτώματα και βρισκόταν σε κατ'οίκον περιορισμό. Η μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοίνωσε ότι ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, ο μητροπολίτης Γεώργιος μετέβη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ «για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις και πληρέστερη ιατρική παρακολούθηση».

Η κατάσταση του μητροπολίτη είναι πολύ καλή, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση από τη μητρόπολη.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ιερώνυμο

Σήμερα το πρωί ο «Ευαγγελισμός» εξέδωσε νέο λιτό ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που νοσηλεύεται εκεί.

«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο σήμερα στις 10:00 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχιεπίσκοπος μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» το πρωί της Πέμπτης και νοσηλεύεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του και των χρόνιων προβλημάτων υγείας που έχει.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM