Lockdown: Τι ισχύει για τη μετακίνηση πολιτών και το λιανεμπόριο σε Σάμο και Καρδίτσα

Lockdown: Τι ισχύει για τη μετακίνηση πολιτών και το λιανεμπόριο σε Σάμο και Καρδίτσα Facebook Twitter
Lockdown: Τι ισχύει για Σάμο και Καρδίτσα (Eurokinissi)
0

Σε lockdown ολόκληρη η Ελλάδα από τις 6 το πρωί σήμερα έως και τις 30 Νοεμβρίου με έκτακτα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Ωστόσο, Σάμος και Καρδίτσα που χτυπήθηκαν από τον σεισμό και την κακοκαιρία Ιανός, αντίστοιχα, και βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, υπάρχει διαφοροποίηση στα ισχύοντα μέτρα.

Στην Σάμο δεν ισχύει η αποστολή sms για τη μετακίνηση των πολιτών.

Παράλληλα, και στις δύο περιοχές αλλά με χρήση SMS λόγω ειδικών συνθηκών, λειτουργεί κανονικά τόσο το λιανεμπόριο όσο και το χονδρεμπόριο που σχετίζεται με τις επισκευές κατοικιών, επιχειρήσεων και αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Για την επιτήρηση των μέτρων αρμόδιες είναι οι ΕΛΑΣ, Εθνική Αρχή Διαφάνειας, Διϋπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς, Λιμενικό Σώμα, Δημοτική Αστυνομία και Ελεγκτικές Υπηρεσίες των Περιφερειών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM