Άδεια πόλη η Κοζάνη: Κλειστά καταστήματα και μάσκες παντού μετά το lockdown [ΒΙΝΤΕΟ]

Άδεια πόλη η Κοζάνη: Κλειστά καταστήματα και μάσκες παντού μετά το lockdown [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
0

Πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της Covid -19 στην Κοζάνη, που έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού για την έγκαιρη προσαρμογή των υπηρεσιών και την πιστή εφαρμογή των μέτρων από τους πολίτες.

Στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όπως περιγράφει το kozanilife.gr, υπήρχε περιορισμένη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους δρόμους της πόλης ήταν εμφανώς μειωμένη.

Πλήθος καταστημάτων αλλά και υπηρεσιών έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους όπως προβλέπεται από το Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 όπου έχει περιέλθει η Π.Ε. Κοζάνης, ενώ τα καταστήματα εστίασης που άνοιξαν από το πρωί της Παρασκευής εξυπηρετούν μόνο από τις υπηρεσίες take away και delivery.

Η πλειονότητα των πολιτών στην Κοζάνη φορά μάσκα, ενώ προβληματισμός επικρατεί κυρίως από τους γονείς για τη συνέχιση της λειτουργίας των σχολείων. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης έχει ήδη εκφράσει την αγανάκτησή του με σχετική επιστολή, ζητώντας άμεσα μέτρα στήριξης προς όλους επαγγελματίες.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM