Μάγδα Φύσσα: Αν πάρουν αναστολή, δεν θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη

Μάγδα Φύσσα: Αν πάρουν αναστολή, δεν θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη Facebook Twitter
Μάγδα Φύσσα: Είναι μια καλή απόφαση αλλά δεν μου λέει τίποτα αν δεν δω να μπαίνουν φυλακή οι δολοφόνοι (Eurokinissi)
0

Είναι μία καλή απόφαση αλλά αν πάρουν αναστολή οι δολοφόνοι δεν θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη, δήλωσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης της ενοχής για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Είναι μια καλή απόφαση η καταδίκη των δολοφόνων. Αλλά η απόφαση δεν μου λέει τίποτα αν δεν δω να μπαίνουν φυλακή οι δολοφόνοι με την ποινή που θα τους απαγγελθεί. Αν πάρουν αναστολή δεν θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη» δήλωσε η κα Φύσσα στο Sputnik.

Νωρίτερα η Πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ένοχα κρίθηκαν και τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Επιπλέον, 19 μέλη της Χρυσής Αυγής είναι ένοχα για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Η Μάγδα Φύσσα με δάκρυα στα μάτια και φωνάζοντας το όνομα του γιου της, Παύλου, αντέδρασε στην απόφαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή.

«Ο Παύλος τα κατάφερε... Γιε μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της, στο άκουσμα ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ιστορική απόφαση με την οποία κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παππάς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM