Απεργία της ΓΣΕΕ

Καλλιάνος: Έρχεται φθινοπωρινός καύσωνας το Σαββατοκύριακο με ρεκόρ θερμοκρασίας

Καλλιάνος: Έρχεται φθινοπωρινός καύσωνας το Σαββατοκύριακο με ρεκόρ θερμοκρασίας Facebook Twitter
0

Η καιρικά ομαλή περίοδος που φαίνεται να ακολουθεί τον κυκλώνα Ιανό, θα δώσει «σκυτάλη» σε έναν μίνι καύσωνα από το Σαββατοκύριακο έως και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

«Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανέβει εντυπωσιακά ο υδράργυρος» σημειώνει ο κ. Καλλιάνος, που κάνει λόγο για «τιμές ρεκόρ» για μήνα Οκτώβριο, προειδοποιώντας πως τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία εναρμονίζονται με το ενδεχόμενο θερμοκρασιών «καλοκαιρινού καύσωνα».

Από το Σάββατο, και κυρίως Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, η θερμοκρασία θα ξεπεράσει σε πολλές περιοχές τους 35 και τους 36 βαθμούς Κελσίου. «Χρόνια έχω να δω Οκτώβρη μήνα τόσο ψηλές τιμές στη θερμοκρασία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος, σε πρωινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό «ΘΕΜΑ».

Από σήμερα εξασθενούν οι βροχοπτώσεις, αν και θα σημειωθούν μερικές βροχές μέτριας έντασης και ενδεχομένως λίγες καταιγίδες στο Ιόνιο και στην δυτική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά καλός με λίγες αραιές νεφώσεις αλλά από το Σάββατο θα σημειωθεί «εντυπωσιακότατη άνοδος της θερμοκρασίας», σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο. 

Ελλάδα
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM