Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 304 οι νεκροί - Δύο ασθενείς κατέληξαν τα ξημερώματα

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 304 οι νεκροί - Δύο ασθενείς κατέληξαν τα ξημερώματα Facebook Twitter
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Στους 304 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα μετά τον θάνατο δύο ανδρών τα ξημερώματα της Κυριακής. 


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 04:30 κατέληξε ένας άνδρας, 68 ετών, που νοσηλεύοταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο άνδρας φέρεται να έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Είχε εισαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και διασωληνώθηκε την ίδια μέρα. Λίγο αργότερα, στις 04:40 κατέληξε ένας ακόμη άνδρας, 87 ετών, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 23 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 302 νέα κρούσματα κορωνοϊού και δύο νέους θανάτους. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα ήταν έως χθες 13.036. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM