Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 10 κρούσματα κορωνοϊού έπειτα από γλέντι γάμου- Ανάμεσά τους και ο γαμπρός

Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 10 κρούσματα κορωνοϊού έπειτα από γλέντι γάμου- Ανάμεσά τους και ο γαμπρός Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

«Συναγερμό» έχει προκαλέσει στις υγειονομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης ένα γλέντι γάμου, έπειτα από το οποίο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 10 κρούσματα κορωνοϊού.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν θετικοί στον ιό είναι και ο 35χρονος γαμπρός, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Το γαμήλιο γλέντι πραγματοποιήθηκε σε κλειστή αίθουσα συνεστιάσεων, το περασμένο Σάββατο (25/7), στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ προσκεκλημένοι σε αυτό ήταν περίπου 150 άτομα.

Δύο από τους ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ήπια συμπτώματα και μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να πάρουν εξιτήριο. Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της ιχνηλάτης.

Έως τώρα έχουν εντοπιστεί 4.401 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει ο ΕΟΔΥ έως τις 15:00 της Πέμπτης. Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκαν 65 νέες μολύνσεις στη χώρα μας, ενώ τα 16 από αυτά τα περιστατικά προέρχονταν από δεξαμενόπλοιο που είναι ανοιχτά του Πειραιά.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό και πλέον ο τραγικός απολογισμός στη χώρα μας ανέρχεται σε 205 νεκρούς. Πρόκειται για έναν 59χρονο από την Ξάνθη και έναν 70χρονο που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ