ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία που είχε γίνει στην καφετέρια ηθοποιού

Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία που είχε γίνει στην καφετέρια ηθοποιού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια, η δολοφονία άνδρα πέρυσι το καλοκαίρι στο Περιστέρι, στη καφετέρια που διατηρεί γνωστός ηθοποιός.

Τέσσερις δράστες αποδείχτηκε ότι κρύβονταν πίσω από τη δολοφονία ενός 25χρονου Τουρκικής καταγωγής, στη καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, πέρυσι τον Ιούλιο. Το θύμα είχε εκτελεστεί μέσα στο κατάστημα.

Δυο από αυτούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, το θύμα, δέκα ημέρες νωρίτερα μαζί δυο ακόμη άγνωστα άτομα είχαν εκτελέσει 33χρονο Αλβανό έξω από καφετέρια στο Χαϊδάρι. Εκτιμάται λοιπόν πως η δολοφονία του 25χρονου ήταν μια πράξη εκδίκησης.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας 25χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 24-7-2019 μέσα σε καφετέρια στο Περιστέρι, στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανωτέρω ανθρωποκτονία.

Δράστης της ανθρωποκτονίας του 33χρονου είναι ο δολοφονηθείς 25χρονος.

Δράστες της ανθρωποκτονίας του 25χρονου είναι τέσσερις (4) αλλοδαποί ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών.

Εξιχνιάσθηκαν, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) υποθέσεις ανθρωποκτονίας που συνδέονται μεταξύ τους και συγκεκριμένα:

Η υπόθεση ανθρωποκτονίας 33χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 14-7-2019 στο Χαϊδάρι. Το θύμα, πρώτες πρωινές ώρες της 14-7-2019, εξωτερικά καφετέριας στο Χαϊδάρι, είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστο άνδρα, που τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η υπόθεση ανθρωποκτονίας 25χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 24-7-2019 στο Περιστέρι. Το θύμα βραδινές ώρες της 24-7-2019, ενώ βρισκόταν ως θαμώνας σε καφετέρια στο Περιστέρι, δέχθηκε ένοπλη επίθεση από άγνωστο άνδρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και τις συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δράστες της ανθρωποκτονίας του 33χρονου, είναι ο 25χρονος μετέπειτα δολοφονηθείς και δύο (2) τουλάχιστον άγνωστοι δράστες.

Κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου, είναι τέσσερις (4) αλλοδαποί ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών και διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου ομοεθνούς τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM