Αυξάνονται οι καταγγελίες για τον δήθεν γιατρό - Το «χειρουργείο» στη Βοστώνη και η «θεραπεία» φαλάκρας

Αυξάνονται οι καταγγελίες για τον δήθεν γιατρό - Το «χειρουργείο» στη Βοστώνη και η «θεραπεία» φαλάκρας Facebook Twitter
0

Αυξάνονται καθημερινά οι καταγγελίες των θυμάτων του δήθεν γιατρού Νίκου Κοντοστάθη ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ οι αρχικές καταγγελίες ήταν 45. Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών του Κοντοστάθη, έχουν υπάρξει ακόμη 55 καταγγελίες. Από αυτές 33 αφορούν την Αττική και 22 την επαρχία. Περιοχές δράσης του ψευτογιατρού ήταν η Λάρισα, η Μαγνησία, η Λαμία και η Ρόδος.

Ο Κοντοστάθης υποστήριζε πως μπορούσε να αναλάβει περιστατικά με δερματολογικά, κινητικά και ορθοπεδικά προβλήματα ενώ όπως φαίνεται έδινε ακόμα και αλοιφές και βότανα για την καταπολέμηση της φαλάκρας. Σε σχέση με τα ορθοπεδικά προβλήματα, αίσθηση προκαλεί η δημοσιοποίηση σχετικής περίπτωση με άνδρα, που έπεσε θύμα του, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, και του έδωσε 60.000 ευρώ για να λάβει θεραπεία και να καθηλώθηκε σε αμαξίδιο έναν μήνα μετά. 

Ο σύζυγος μίας γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην Κρήτη περιγράφει στον ΣΚΑΪ τον τρόπο με τον οποίο ο Κοντοστάθης τους έπεισε να σταματήσουν τις θεραπείες για να λάβουν τα σκευάσματά του. «Αυτός ήρθε με μία ποδιά μία μέρα. Η γυναίκα μου ήταν χειρουργημένη στον εγκέφαλο και μας είπε να σταματήσουμε και να πάμε σπίτι μας και να του δώσουμε τη διεύθυνση να έρθει αυτός από εκεί. Να έρθει από εκεί που ήμασταν για να τις δώσει, λέει,  κάποια βότανα». 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Αρχές ακλουθούν τη διαδρομή του χρήματος, προκειμένου να εντοπίσουν εάν υπάρχουν και off-shore, ενώ δεν αποκλείεται να σκάψουν με μπουλντόζες το οικόπεδο που βρίσκεται η κατοικία του ώστε να εξετάσουν εάν έχει θάψει χρήματα εκεί. 

Υπόσχεση για χειρουργείο στη Βοστώνη

«Άμα χρειαστεί και γίνει κάποια μετάσταση ή οτιδήποτε και ό,τι χρειαστούμε ρε παιδί μου να κλείσουμε ραντεβού στη Βοστώνη και να μας κανονίσει αυτός τακτικό χειρουργείο. Να πάμε να χειρουργηθεί με τα έξοδα φυσικά δικά μας και το αζημίωτο γι' αυτόν» αναφέρει ο σύζυγος του θύματος. 

Παράλληλα, φωτογραφία ενός από τα σκευάσματα που χορηγούσε στους ασθενείς του ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο μπουκαλάκι φέρει το ψευδώνυμο του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κοντοστάθης το είχε δώσει σε έναν κανονικό γιατρό, για την αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας.

Όπως εξηγεί ο συγγενής της γυναίκας που έχασε τη ζωή της, ο δήθεν γιατρός τους προσέγγισε έχοντας μαζί του άλλους ειδικευόμενους νεαρούς γιατρούς. «Αυτός ήταν με κάτι ειδικευόμενους μαζί. Αλλά πως πήρε τον φάκελο της γυναίκας μου αυτός; Μπορείτε να μου το εξηγήσετε εσείς; Με κάτι ειδικευόμενους.  Και ήτανε όταν πήγα εγώ ήταν στο κρεβάτι πάνω δέκα, αυτός και άλλοι δέκα».

«Ψάρευε» τα θύματά του σε μονές


Ακόμα ένα θύμα του ψευτογιατρού, που μίλησε στο MEGA, αποκάλυψε πως ο καρκινοπαθής πατέρας του οδηγήθηκε στον θάνατο εξαιτίας του ψευτογιατρού. «Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Πήγαμε, είδαμε τον γιατρό λέω 'γιατρέ αυτό και αυτό'. Ναι μου λέει 'φίλε εγώ δίνω μια διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια, φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθούμε αυτή' λέει 'και πιστεύω να πάει καλά'».

Και αυτό το θύμα, ο Νίκος Κοντοστάθης φέρεται πως είχε ψαρέψει σε Μονή του Πηλίου. 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ/ΜΕGA

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM