Επίθεση ομάδας 80 ατόμων σε αστυνομικούς στον Ρέντη- 8 συλλήψεις

Επίθεση ομάδας 80 ατόμων σε αστυνομικούς στον Ρέντη- 8 συλλήψεις Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Μικρής έκτασης επεισόδια έγιναν το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη, όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις.

Ομάδα περίπου 80 ατόμων, που επέβαιναν σε μηχανές και κινούνταν προς τον σταθμό του προαστιακού στα Καμίνια, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς. Οι δράστες πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις «απάντησαν» κάνοντας χρήση χημικών.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τα οποία δεν πήραν έκταση, η αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές και 8 συλλήψεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM