Το συγκινητικό και αισιόδοξο βίντεο των ελλήνων σεφ: «Επιστρέφουμε. Ραντεβού στο ίδιο τραπέζι με ασφάλεια»

Το συγκινητικό και αισιόδοξο βίντεο των ελλήνων σεφ: «Επιστρέφουμε. Ραντεβού στο ίδιο τραπέζι με ασφάλεια» Facebook Twitter
0

Δεκάδες γνωστοί επαγγελματίες σεφ ενώνουν τις φωνές τους για να στηρίξουν όλο τον κλάδο και με ένα συγκινητικό βίντεο δηλώνουν «είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε».

Ο κλάδος των εστιατορίων που επλήγη σοβαρά από την πανδημία, καθώς χιλιάδες επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να βάλουν προσωρινά λουκέτο, τώρα αγωνιά για την επόμενη μέρα ενώ αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης.

Μπορεί τα προβλήματα να είναι πολλά και ο δρόμος της επιστροφής δύσκολος, αλλά, οι σεφ στο βίντεο αυτό, επιλέγουν να στείλουν ένα αισιόδοξο μήνυμα -κάλεσμα στο κοινό τους και να μιλήσουν για το πόσο χαίρονται που είναι έτοιμοι να σερβίρουν και πάλι καλό φαγητό.

«Επιστρέφουμε και θα ανταμώσουμε και πάλι στο ίδιο τραπέζι με ασφάλεια και χαμόγελο. Είμαστε έτοιμοι να μαγειρέψουμε ξανά και να σας υποδεχθούμε. Επιστρέφουμε σε αυτό που αγαπάμε. Επιστρέφουμε ενωμένοι. Τα καλύτερα έρχονται...», είναι το μήνυμά τους.

  

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ