Η Vodafone ανακοίνωσε δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από σταθερά, προς όλους για το Πάσχα

Η Vodafone ανακοίνωσε δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από σταθερά, προς όλους για το Πάσχα Facebook Twitter
0

Από την Μεγάλη Δευτέρα, και έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα 10/4, η Vodafone προσφέρει απεριόριστα δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς σταθερά και κινητά Ελλάδας.

Η προσφορά έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα από τις 00:00 της 13/4 και ισχύει για ιδιώτες Vodafone και πρώην Cyta συνδρομητές double play, triple play, και telephony υπηρεσιών, καθώς και για εταιρικά προγράμματα σταθερής 2play. Όσοι συνδυάζουν κινητή και σταθερή Vodafone με τη νέα υπηρεσία Vodafone Giga Full, έχουν ακόμα 30GB για 30 ημέρες δωρεάν, για ενεργοποίηση από 14/04 έως 28/04.

Οι προσφορές ισχύουν για ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές σταθερής ADSL και VDSL.

Διευκρινίσεις
Από την προσφορά εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης (ΥΠΠ), σύντομοι κωδικοί και κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς. Τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης και βήμα χρέωσης το ένα λεπτό (1').


Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται αυτόματα στις 13/04/2020 00:00:00 πμ, χωρίς υποχρέωση ειδοποίησης προς/από τον τελικό συνδρομητή. Η απενεργοποίηση της προσφοράς επέρχεται την 20η/04/2020 23:59:59μμ χωρίς την υποχρέωση ειδοποίησης. Για τη συγκεκριμένη προσφορά δεν παρέχεται έλεγχος χρήσης.

Εν τω μεταξύ, παραμένει σε ισχύ η προσφορά με τα 400 δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς διεθνή σταθερά 47 χωρών από 20/03/2020 έως και 20/04/2020. Οι 47 χώρες που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά είναι: Ανδόρα, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Δημοκρατίας Κορέας, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κολομβία, Κροατία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μονακό, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Περού, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϋλάνδη, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία, Χονγκ Κονγκ, Ρωσία και Πολωνία. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM