Χίος: Φωτιά σε δασική έκταση- Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι

Χίος: Φωτιά σε δασική έκταση- Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι Facebook Twitter
Φωτιά στην περιοχή Ανάβατος στη Χίο (Πηγή φωτό politischios)
0

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Ανάβατος, στην Χίο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν και εθελοντές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε ανάμεσα στα χωριά Ανάβατος και Αυγώνυμα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Πολίτης» και γρήγορα πήρε διαστάσεις. Την προσπάθεια των πυροσβεστών για την κατάσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παγώνδας Σάμου. Εκεί επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, με τη συνδρομή 4 οχημάτων ΟΤΑ και εθελοντών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM