Αυξάνονται οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Αυξάνονται οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα Facebook Twitter
Στους 91 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 47χρονος στον Ευαγγελισμό (Eurokinissi)
0

Στους 92 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Ένας 47χρονος άνδρας, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κατέληξε το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονολογική εμβολή).

Πληροφορίες υπάρχουν και για έναν ακόμα 72χρονο άνδρα, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος κατέληξε πριν από λίγο στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ο λοιμοξιωλόγος Σωτήρης Τσιόδρας έκανε λόγο για 56 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 2.011, εκ των οποίων το 57% είναι άνδρες.

Σε νοσοκομεία όλης της επικράτειας νοσηλεύονται 77 ασθενείς διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία του είναι 67 ετών, 14 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες Το 75% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Συνολικά 15 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ ενώ έχουν ελεγχθεί 35.432 κλινικά δείγματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 10.4.2020

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM