Στους 23 οι νεκροί του κορωνοϊού - 46 ετών το νέο θύμα

Στους 23 οι νεκροί του κορωνοϊού - 46 ετών το νέο θύμα Facebook Twitter
0

Mεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, με έναν 46χρονο να γίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το 23ο θύμα του Covid-19.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για στρατιωτικό με τον βαθμό του ανθυπασπιστή που υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Παρασκευή. 

Νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα, το δεύτερο από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα, ωστόσο ήταν παχύσαρκος.

Την Τετάρτη έγινε γνωστός ο θάνατος ενός ηλικιωμένου άνδρα από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα υψηλού κινδύνου για 14 ημέρες και οι κάτοικοι έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM