ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το ηχητικό μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. κατά των συναθροίσεων

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το ηχητικό μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. κατά των συναθροίσεων Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

Μήνυμα που θα ακούγεται από τα μεγάφωνα της ΕΛ.ΑΣ. θα καλεί όσους παραβιάζουν την απαγόρευση για συναθροίσεις των δέκα ατόμων και άνω λόγω κορωνοϊού, να συμμορφώνονται με τη σύσταση.


«Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο», αναφέρει το μήνυμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και το σχετικό ηχητικό. 

Το μήνυμα είναι ηχογραφημένο στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά αλλά και τα αραβικά προκειμένου να γίνεται κατανοητό και από αραβόφωνους μετανάστες που ζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το μέτρο θα υλοποιηθεί στην Αττική και τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προανήγγειλε τα σχέδια της κυβέρνησης για περιστολή των συναθροίσεων. «Εμείς σήμερα θα προχωρήσουμε ένα βήμα ακόμη [...] σε μία απαγόρευση ή περιστολή των συναθροίσεων πάνω από έναν αριθμό ατόμων», είχε πει μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. «Αυτό θα γίνει γιατί δυστυχώς η σύσταση "Μένουμε στο Σπίτι" ακολουθείται μεν από ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού αλλά όχι από όλους και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Και πρέπει να δείξουμε σε όλους υπευθυνότητα, η οποία έρχεται και μαζί με την ατομική ευθύνη και μαζί με τη συλλογική ωριμότητα».

Ακούστε το σχετικό μήνυμα:

 
Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM