Κορωνοϊός: Θετικός ο διευθυντής του ΒΗΜΑτος, Αντώνης Καρακούσης

Κορωνοϊός: Θετικός ο διευθυντής του ΒΗΜΑτος, Αντώνης Καρακούσης Facebook Twitter
1

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούσης όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

«Το τρομαγμένο πέταγμα των νυχτερίδων πλήγωσε και μένα. Την Παρασκευή το απόγευμα διαγνωστηκα με κορωνοιο. Έκτοτε παραμένω αποκλεισμένος στο σπιτι, χωρίς συμπτώματα. Να είστε όλοι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χθες, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία Alter Ego, στην οποία ανήκουν ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, οι εφημερίδες Τα Νέα και Το Βήμα, καθώς επίσης και η ιστοσελίδα in.gr, γινόταν λόγος για τρία κρούσματα:


«Σήμερα διαγνώσθηκαν τρεις εργαζόμενοι των εντύπων μας με προσβολή από τον κοροναϊό. Λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Στη μεγάλη αυτή δοκιμασία της κοινωνίας μας θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μας στην συνεχή ενημέρωση με την στήριξη και τη σημαντική προσφορά των εργαζομένων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Προ ημερών, άλλωστε, ο ιδιοκτήτης της Alter Ego είχε ανακοινώσει ο ίδιος, μέσω social media, πως διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM
Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: Βίντεο και φωτογραφίες

Ελλάδα / Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: 10 δύτες εργάζονταν σε βάθος 50 μέτρων - Βίντεο και φωτογραφίες

Η αποκατάσταση της βλάβης του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα ήταν επιχείρηση υψηλού ρίσκου από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό
ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ

σχόλια

1 σχόλια