Αμβρόσιος: «Έχω φάρμακο και για τον κοροναϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό»

Αμβρόσιος: «Έχω φάρμακο και για τον κοροναϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό» Facebook Twitter
«Θεραπεία» για τον κοροναϊο ο Αγιασμός, λέει ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος (Eurokinissi).
6

Ο Μεγάλος Αγιασμός είναι η θεραπεία για τον κοροναϊό σύμφωνα με τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Ο πρώην Μητροπολίτης παρουσίασε μάλιστα στους πιστούς του και ένα μπουκαλάκι με Αγιασμό, με το οποίο ψεκάστηκε κατά τη διάρκεια του εκκλησιασμού την περασμένη Παρασκευή.

Μιλώντας στους πιστούς για τον φόβο που υπάρχει για την εξάπλωση του κοροναϊού, από το βήμα της Ιεράς Μονής Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας (Βερίνο), την περασμένη Παρασκευή, ο πρώην Μητροπολίτης παρουσίασε το «θεραπευτικό» μπουκαλάκι δίνοντας και οδηγίες για το πώς πρέπει  να το χρησιμοποιήσουν οι πιστοί.

«Ο Αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το καθετί. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κοροναϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κοροναϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό» είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε δε λέγοντας «Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε Αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται πάλι Αγιασμός. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο και κολλήσατε και θα λέτε ''Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με''. Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός», είπε.

Υπενθυμίζεται δε, ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ Αρμόδιας Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας και Ιεράς Συνόδου για τη Θεία Κοινωνία, σε ό,τι αφορά στον κοροναϊό.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Επίσημη απόσχιση εκκλησίας-κράτους επειγόντως. Για να μπορούνε άνετα να τους μαντρώνουν οι εισαγγελείς με ειδική διάταξη και διαδικασία αυτοφώρου ειδικά για την διάδοση ψευδών ειδήσεων και «αφορισμών» που αφορούν είτε το σύνολο είτε μερίδα πολιτών.
Επαναλαμβάνομαι, αλλά εισαγγελική παρέμβαση ΤΩΡΑ. Οποιαδήποτε ανοχή είναι πιο επικίνδυνη για την δημόσια υγεία κι από αυτούς τους ίδιους τους Ταλιμπάν της ορθοδοξίας.
Οπότε να υποθέσω οτι τα γεροντάκια που θα κολλήσουν γρίπη απ' τα σάλια της θεια-κοινωνίας, αντί να πάνε στο νοσοκομείο θα προτιμήσουν την ασφαλέστερη και δοκιμασμένη οδό του αγιασμένου φλίτ, της προσευχής και της μετάνοιας.