Αμβρόσιος: «Έχω φάρμακο και για τον κοροναϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό»

Αμβρόσιος: «Έχω φάρμακο και για τον κοροναϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό» Facebook Twitter
«Θεραπεία» για τον κοροναϊο ο Αγιασμός, λέει ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος (Eurokinissi).
6

Ο Μεγάλος Αγιασμός είναι η θεραπεία για τον κοροναϊό σύμφωνα με τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Ο πρώην Μητροπολίτης παρουσίασε μάλιστα στους πιστούς του και ένα μπουκαλάκι με Αγιασμό, με το οποίο ψεκάστηκε κατά τη διάρκεια του εκκλησιασμού την περασμένη Παρασκευή.

Μιλώντας στους πιστούς για τον φόβο που υπάρχει για την εξάπλωση του κοροναϊού, από το βήμα της Ιεράς Μονής Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας (Βερίνο), την περασμένη Παρασκευή, ο πρώην Μητροπολίτης παρουσίασε το «θεραπευτικό» μπουκαλάκι δίνοντας και οδηγίες για το πώς πρέπει  να το χρησιμοποιήσουν οι πιστοί.

«Ο Αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το καθετί. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κοροναϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κοροναϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό» είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε δε λέγοντας «Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε Αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται πάλι Αγιασμός. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο και κολλήσατε και θα λέτε ''Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με''. Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός», είπε.

Υπενθυμίζεται δε, ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ Αρμόδιας Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας και Ιεράς Συνόδου για τη Θεία Κοινωνία, σε ό,τι αφορά στον κοροναϊό.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τον λόγο που έλαβα τη φωτογραφία», λέει ο υπνοθεραπευτής

Ο Νάσος Κομιανός παραδέχτηκε πως είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την κατηγορούμενη γιατρό καθώς και πως έλαβε φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, ενόσω βρισκόταν στο ιατρείο στο Κολωνάκι
THE LIFO TEAM
ΜΑΤΙ ΦΩΤΙΑ ΔΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ

Ελλάδα / Μάτι: Αναβλήθηκε η δίκη για την προσφυγή τριών καταδικασθέντων που ζητούν να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά

Αναβλήθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου - Πρόκειται για τον, τοτε, αρχηγό και υπαρχηγό της Πυροσβεστικής και τον τότε γενικό γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Επίσημη απόσχιση εκκλησίας-κράτους επειγόντως. Για να μπορούνε άνετα να τους μαντρώνουν οι εισαγγελείς με ειδική διάταξη και διαδικασία αυτοφώρου ειδικά για την διάδοση ψευδών ειδήσεων και «αφορισμών» που αφορούν είτε το σύνολο είτε μερίδα πολιτών.
Επαναλαμβάνομαι, αλλά εισαγγελική παρέμβαση ΤΩΡΑ. Οποιαδήποτε ανοχή είναι πιο επικίνδυνη για την δημόσια υγεία κι από αυτούς τους ίδιους τους Ταλιμπάν της ορθοδοξίας.
Οπότε να υποθέσω οτι τα γεροντάκια που θα κολλήσουν γρίπη απ' τα σάλια της θεια-κοινωνίας, αντί να πάνε στο νοσοκομείο θα προτιμήσουν την ασφαλέστερη και δοκιμασμένη οδό του αγιασμένου φλίτ, της προσευχής και της μετάνοιας.