Απεργία την Πρωτομαγιά

Μαξίμου: Δεν κλείνουν όλα τα σχολεία λόγω κοροναϊού

Μαξίμου: Δεν κλείνουν όλα τα σχολεία λόγω κοροναϊού Facebook Twitter
Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου. Κατά περίπτωση θα κλείνουν τα σχολεία (Eueokinissi)
0

Δεν θα κλείσουν όλα τα σχολεία λόγω κοροναϊού αποφάσισε πριν από λίγο η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης στο Μαξίμου.

 Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών από το Υπουργείο Υγείας.

Αντίθετα, τα σχολεία και τα άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, θα κλείνουν κατά περίπτωση όπως γίνεται και σε όλες τις χώρες της Ε.Ε..

Συγκεκριμένα, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα κλείνουν ανάλογα με την εξέλιξη της επιδημίας και τις συνθήκες της κάθε περιοχής.

Στη σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητήθηκαν επίσης και τα μέτρα στήριξης σε επαγγελματίες και εργαζόμενους που πλήττονται από τον κοροναϊό. Τα μέτρα για την οικονομία θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Στη σύσκεψη μετείχαν η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου Α. Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρ. Δημητριάδης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτ. Τσιόδρας.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ