Εσφαλμένος «συναγερμός» για τραυματισμό παιδιού από τρένο στη Λάρισα

Εσφαλμένος «συναγερμός» για τραυματισμό παιδιού από τρένο στη Λάρισα Facebook Twitter
Φωτογραφία: onlarissa.gr
0

Εσφαλμένος αποδείχθηκε τελικά ο συναγερμός στη Λάρισα, σύμφωνα με τον οποίο τρένο παρέσυρε παιδί. 

Όπως μετέδωσε το onlarisa.gr, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, στη διάβαση της οδού Αγιάς. Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λάρισσα όταν χτύπησε το παιδί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική και ο συρμός είχε ακινητοποιηθεί. Έπειτα από αρκετή ώρα οι έρευνες ολοκληρώθηκαν, με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική να χτενίζουν το σημείο. Το παιδί το οποίο θεώρησε πως παρέσυρε το τρένο δεν βρέθηκε, ενώ δεν υπήρξε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να συνδεθεί με το συμβάν.

Αξιωματικός της πυροσβεστικής που μίλησε νωρίτερα στο LiFO.gr, εξήγησε πως η Υπηρεσία κινητοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της τοπικής αστυνομίας, για τον εντοπισμό ανηλίκου που φέρεται να παρασύρθηκε από τρένο. Ωστόσο μέχρι εκείνη τη ώρα δεν είχαν εντοπίσει το παιδί. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM