Τούρκοι χάκερ υποστηρίζουν πως έριξαν ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες

Τούρκοι χάκερ υποστηρίζουν πως έριξαν ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες Facebook Twitter
0

Κυβερνοεπίθεση κατά δεκάδων ελληνικών ιστοσελίδων, μεταξύ αυτών της Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του Χρηματιστηρίου, της ΕΥΠ και του υπουργείου Οικονομικών, υποστηρίζουν πως πραγματοποίησαν Τούρκοι χάκερ.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η ομάδα χάκερ Anka Neferler ισχυρίζεται πως χάκαρε δεκάδες σημαντικές ελληνικές ιστοσελίδες, πολλές από αυτές κρατικές, ως απάντηση για τη στάση της Ελλάδας, μεταξύ άλλων, στο μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης και τη Διάσκεψη του Βερολίνου.

Όπως γράφει το protothema.gr, η Αθήνα επιβεβαιώνει την κυβερνοεπίθεση ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι χάκερ επιχείρησαν το λεγόμενο DOS attack -«μαζική εισβολή» στους ιστοτόπους και οι ελληνικές αρχές έριξαν τους σέρβερ προκειμένου να αποφευχθεί χακάρισμα.

Τούρκοι χάκερ υποστηρίζουν πως έριξαν ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM