ΕΛ.ΑΣ: Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα DNA για την κατάληψη στο Κουκάκι

ΕΛ.ΑΣ: Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα DNA για την κατάληψη στο Κουκάκι Facebook Twitter
Διαψεύδει δημοσιεύματα που αφορούν εργαστηριακά ευρήματα από την κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι η ΕΛ.ΑΣ - EUROKINISSI
0

Η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει δημοσιεύματα που αφορούν εργαστηριακά ευρήματα από την κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, τα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακοί έλεγχοι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά με δημοσιεύματα στον τύπο που αφορούν σε εργαστηριακά ευρήματα από την κατάληψη στην οδό Ματρόζου 45 στο Κουκάκι, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διευκρινίζονται τα παρακάτω:

Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού ( DNA ), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης. Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου! Από αυτά ταυτοποιούνται 4 άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. Για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

«Εκτεθειμένοι οι Χρυσοχοϊδης και Μητσοτάκης»

 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως, όπως προέκυψε από τα πρώτα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, δεν εντοπίστηκε DNA των δύο γιων του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ μέσα στο κτίριο της κατάληψης Ματρόζου.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα δε, προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη Χαρίτση ο οποίος χαρακτήρισε Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη πολιτικά υπεύθυνους για τον εξευτελισμό της οικογένειας Ινδαρέ.

«Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι εκθέτουν πλήρως και ανεπανόρθωτα τον κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Και την ίδια στιγμή, εκθέτουν και την πλειονότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που έσπευσαν να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς του συγκεκριμένου υπουργού, αγνοώντας επιδεικτικά όλες τις μαρτυρίες των θυμάτων της αστυνομικής επίθεσης και των περίοικων» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM