ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο Τούρκου διπλωμάτη

Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο Τούρκου διπλωμάτη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο Τούρκου διπλωμάτη στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε η ομάδα «Κομάντο επαναστατικής αλληλεγγύης Haukur Hilmarsson», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση «μέρα με τη μέρα εκατοντάδες άμαχοι βρίσκουν μαρτυρικό τέλος από τους βομβαρδισμούς και τις επιθέσεις που διεξάγει ο φασιστικός στρατός του Ερντογάν και η αναδυόμενη ισλαμοτρομοκρατία του ISIS».

«Στον πόλεμο, απαντάμε με πόλεμο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό του προσωπικού οχήματος του Τούρκου διπλωμάτη στη Θεσσαλονίκη στην οδό Ιωάννη Βαρβάκη 3, τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Δεκέμβρη στέλνοντας την πύρινη αλληλεγγύη μας στους αντάρτες και τις αντάρτισσες των πολιτοφυλακών που υπερασπίζονται το επαναστατικό εγχείρημα του δημοκρατικού συνομοσπονδισμού ενάντια στο φασισμό και την πατριαρχία», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η γενοκτονία στα συριακά εδάφη από την εισβολή του τουρκικού φασιστικού κράτους, με τη σύμφωνη γνώμη και θέση της διεθνούς κοινότητας, συνεχίζεται. Μέρα με τη μέρα εκατοντάδες άμαχοι βρίσκουν μαρτυρικό τέλος από τους βομβαρδισμούς και τις επιθέσεις που διεξάγει ο φασιστικός στρατός του Ερντογάν και η αναδυόμενη ισλαμοτρομοκρατία του ISIS. Εδώ και 2,5 μήνες οι επαναστατικές δυνάμεις των αντάρτικων πολιτοφυλακών εντείνουν την αμυντική αντιπαράθεση με κάθε μέσο απέναντι στα διεθνή ιμπεριαλιστικά μονοπώλια, που επιχειρούν να κατοικοεδρεύσουν στα συριακά εδάφη, εκτοπίζοντας μέσα από τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις χιλιάδες αμάχους. (....)

Το τουρκικό φασιστικό κράτος χτίζει το αντίπαλο δέος στον τομέα της ασφάλειας και της ενέργειας στην ανατολική Μεσόγειο, καθώς επιλέγει να σφραγίσει τη συμμαχία με τη Λιβύη, την ίδια μέρα της επίσκεψης του, σφαγέα του Παλαιστινιακού λαού, Νεντανιάχου στην Αθήνα για την υπογραφή της τριμερούς συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για τον αγωγό EastMed» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ