Θήβα: Δύο νεκροί για μία πινακίδα σεκιούριτι - Πώς τα ξαδέρφια έφτασαν στην αιματηρή συμπλοκή

Θήβα: Δύο νεκροί για μία πινακίδα σεκιούριτι - Πώς τα ξαδέρφια έφτασαν στην αιματηρή συμπλοκή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δύο νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίας και ένας ελαφρότερα, είναι ο απολογισμός του φονικού μεταξύ δύο οικογενειών που είχαν εταιρείες σεκιούριτι στη Θήβα.

Ιδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι ήταν ο πατέρας και ο γιος που έπεσαν νεκροί, ενώ ο άνδρας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση είναι ανιψιός του θύματος.  Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος έδωσε εντολή να κατέβει η πινακίδα, η οποία ανέγραφε ποια εταιρεία security προστάτευε το εν λόγω σχολικό ίδρυμα. Με απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η εταιρεία του ανιψιού ήταν αυτή που θα είχε πλέον την ευθύνη του χώρου.

 

Οι ιδιοκτήτες της προηγούμενης εταιρείας όμως είχαν αντιρρήσεις. Όπως φαίνεται τα δύο ξαδέρφια λογομάχησαν, ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Μάλιστα μόλις πριν από 40 λεπτά είχε χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι του σχολείου. Η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του τραυματία που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ευαγγελισμό, και άλλα δύο άτομα.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Θηβών, που διερευνά ποιοι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες διαρκεί πολλά χρόνια και παλιότερα είχαν σημειωθεί έντονες αντιπαραθέσεις και αναίμακτοι πυροβολισμοί.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ