Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο δράστης

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο δράστης Facebook Twitter
Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού νοσηλεύεται από τα μέσα Νοεμβρίου ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον - ΕΛΑΣ
0

Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού έχει μεταφερθεί εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες ο 27χρονος καθ'ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, ο νεαρός Χανιώτης παρακολουθείται από ειδική επιτροπή στο πλαίσιο της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που έχει παραγγελθεί από τις δικαστικές Αρχές.

Τα «γυρίζει» ο 27χρονος

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 27χρονος φέρεται τώρα να ισχυρίζεται ότι ουδέποτε βίασε την άτυχη Αμερικανίδα σε αντίθεση με τα όσα είχε περιγράψει στην προανακριτική και ανακριτική απολογία του για τα όσα είχαν εκτυλιχθεί τη μοιραία μέρα. Η στάση του αυτή, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ενδεχομένως οφείλεται στο γεγονός πως στα δείγματα που είχαν ληφθεί από την άτυχη γυναίκα, δεν ανιχνεύτηκε γενετικό υλικό του 27χρονου Χανιώτη - αν και αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπήρξε και βιασμός, δεδομένου ότι η σορός ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Υπενθυμίζεται πως η 60χρονη βιολόγος είχε εξαφανιστεί στις 2 Ιουλίου 2019. Έξι ημέρες μετά, εντοπίστηκε νεκρή σε καταφύγιο του Β'ΠΠ. Σύντομα συνελήφθη ο 27χρονος, γνωστός και ως «Σαολίν» λόγω της ενασχόλησής του με τις πολεμικές τέχνες, ο οποίος ομολόγησε, περιγράφοντας πως είχε ακινητοποιήσει, χτυπώντας με το αυτοκίνητο του, την 60χρονη βιολόγο με σκοπό να τη βιάσει. Ο δράστης είχε μεταφέρει τη Σούζαν Ίτον αιμόφυρτη στο εγκαταλελειμμένο γερμανικό καταφύγιο στο Μάλεμε Χανίων όπου τη βίασε τρεις φορές και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της από μία καταπακτή ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ