Ο Σταύρος Θεοδωράκης άνοιξε μπιστρό και επιστρέφει στη δημοσιογραφία

Ο Σταύρος Θεοδωράκης άνοιξε μπιστρό και επιστρέφει στη δημοσιογραφία Facebook Twitter
2

Στη δημοσιογραφία ετοιμάζεται να επιστρέψει ο πρώην επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο πρώην επικεφαλής του Ποταμιού εγκαινίασε τις προηγούμενες ημέρες ένα μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας, το «λ19» στην οδό Λέκκα, μαζί με την κόρη του και την Πάολα Τζιούστι, στενή συνεργάτιδά του.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να επιστρέψει και στη δημοσιογραφία, με ένα νέο project, για το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι το Ποτάμι ανέστειλε τη λειτουργία του μετά από συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων το Νοέμβριο όπου συμμετείχαν εθελοντές και φίλοι του κόμματος.

«Αναστέλλουμε σήμερα τη λειτουργία μας. Παραμερίζουμε τον εγωισμό μας και στέλνουμε ένα μήνυμα στους 86 χιλιάδες πολίτες που μας ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Αλλά και στους 377 χιλιάδες πολίτες που σκίρτησαν μαζί μας την Άνοιξη του ΄15. Τους ζητάμε να μην χάσουν αυτό που τους έκανε Ποτάμι. Τους ζητάμε να σκεφθούν αυτά που καταφέραμε. Τα παλιά συνθήματα, οι ρηχές αντιπαραθέσεις, οι αφορισμοί, οι κοκορομαχίες, τα εξυπνακίστικα σχόλια δεν είναι πολιτική.

Τους ζητάμε, λοιπόν, να βάζουν ψηλά τον πήχη, για τους πολιτικούς.

Τους ζητάμε να διεκδικούν, ειλικρίνεια, ευθύτητα, αλήθεια!

Ο σπόρος που ρίξαμε, θα φυτρώσει ξανά» ήταν το μήνυμα του πρώην επικεφαλής του Ποταμιού.

  

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM