Αθώος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Του είχε κάνει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής

Αθώος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Του είχε κάνει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Facebook Twitter
0

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειδικείο Ιωαννίνων τον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και όλως απλή σωματική βλάβη.

Η διαδικασία ήταν συνοπτική και οδήγησε στην αθώωση του Ανδρέα Γιακουμάκη.

Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση. Ο Ανδρέας Γιακουμάκης κατηγορήθηκε για προσβολή της τιμής του άλλου με λόγο από πρόθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση του άτυχου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη ο πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM