Απεργία την Πρωτομαγιά

Μυτιλήνη: Μαθήτρια έκοψε τα μαλλιά της για να τα χαρίσει σε παιδιά με καρκίνο

Μυτιλήνη: Μαθήτρια έκοψε τα μαλλιά της για να τα χαρίσει σε παιδιά με καρκίνο Facebook Twitter
0

Τα λυκόπουλα υπόσχονται «να προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη να βοηθούν τους γύρω τους» και η 8χρονη Κωνσταντίνα Σχίζα, μαθήτρια της Γ' Δημοτικού στο σχολείο των Ταξιαρχών της Μυτιλήνης, μέλος της Αγέλης των Λυκοπούλων του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης τήρησε για μια ακόμα φορά την υπόσχεση της, κάνοντας πράξη κάτι που αποφάσισε μόνη της.

Σήμερα αργά το απόγευμα, με την αρχηγό της και τη μητέρα της, και φορώντας τη λυκοπουλική της στολή, πήγε στο κομμωτήριο και έκοψε τα μακριά της μαλλιά, χαρίζοντας τα σε παιδιά που έχουν χάσει τα δικά τους μαλλιά στη μάχη τους με τον καρκίνο.

Είναι η τρίτη χρονιά που συμμετέχει στην 3η Αγέλη Λυκοπούλων Μυτιλήνης και, όπως είπε, θεώρησε πως κάτι πρέπει να κάνει και αυτή για τα παιδιά που δίνουν μάχη. «Αγαπώ τα μαλλιά μου αλλά πιο πολύ αγαπώ και τους άλλους ανθρώπους» είπε.

Για περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία δωρεάς μαλλιών στο «Χάρισε Δύναμη», πατήστε εδώ.

Οι προϋποθέσεις για τη δωρεά μαλλιών που προορίζονται για παιδιά:

Μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά.

Πιάστε τα μαλλιά σε αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και μετρήστε τα μαλλιά ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι που συγκρατεί την αλογοουρά έως τις άκρες.
Χωρίς οποιαδήποτε χημική επεξεργασία (πχ βαφή, ισιωτική, περμανάντ).
Τα μαλλιά μπορούν να είναι βαμμένα με φυτικές βαφές, χρωμοσαμπουάν και ημι-μόνιμες βαφές. Δεν θα πρέπει να έχουν υποστεί ντεκαπάζ, μόνιμη βαφή ή χημική επεξεργασία. 

Με λιγότερο από 5% λευκές τρίχες.
Σπαστά ή σγουρά μαλλιά είναι αποδεκτά - μπορείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας για να μετρήσετε.
Τα μαλλιά θα πρέπει να είναι φρεσκολουσμένα και τελείως στεγνά, χωρίς προϊόντα styling.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ