Στο Σύνταγμα η φοιτητική πορεία: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας

Στο Σύνταγμα η φοιτητική πορεία: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Στο Σύνταγμα κατέληξε πριν λίγο η φοιτητική πορεία στο κέντρο της Αθήνας (EUROKINISSI)
3

Στο Σύνταγμα κατέληξε πριν λίγο η φοιτητική πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Αρκετές οδοί παραμένουν κλειστοί ενώ νωρίτερα σπουδαστές πραγματοποίησαν συγκέντρωση στα Προπύλαια, διαμαρτυρόμενοι για τη νέα ρύθμιση που αφορά στο άσυλο. Παράλληλα αντιδρούν στην πρόθεση του υπουργείου να θέσει βαθμολογική βάση για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και χρονικό όριο ολοκλήρωσης σπουδών.

Κλειστές παραμένουν αυτή την ώρα η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας, μόνο στο ύψος της Βουλής. Σοβαρά προβλήματα σημειώνονται και στα δύο ρεύματα από το Hilton μέχρι το Κοινοβούλιο, η άνοδος της Καλλιρρόης - Αρδηττού, η Βασιλέως Κωνσταντίνου και η άνοδος της Συγγρού.

Στο Σύνταγμα η φοιτητική πορεία: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Στο Σύνταγμα η φοιτητική πορεία: Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ανιστορητα "παιδιά" με κόκκινες σημαίες διαδηλώνουν στο όνομα μιας ουτοπίας που κάθε φορά όπου εφαρμόστηκε έγινε δυστοπία. Ανοίξτε κανένα βιβλίο καλύτερα, να μάθετε τι σημαίνει σφυροδρέπανο. Τι σημαίνει ρουφιανιά από φόβο για το μέλλον σου. Να δίνεις στο κόμμα τους γονείς τους φίλου και τα αδέρφια σου. Τους γείτονες σου. Να εξαφανίζονται την επόμενη μέρα και να μην τους βλέπεις πότε. Στις καλύτερες περιπτώσεις να διαλέγουν άλλοι τι θα σπουδάσεις, πότε θα τελειώσεις και τι δουλειά θα κάνεις μια ζωή. Να απαγορεύεται να βγεις από τη χώρα σου. Να φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου. Και στην Ελλάδα σπαζονται γιατί θέλουν να σπουδάζουν ως τα 40. Με το κόστος να το μοιράζονται όλοι. Θα βγει ο άλλος αρχιτεκτονας μετά από 10 χρόνια και θα σου χτίσει σπίτι. Έτρεχε στους αγώνες... Ο γιατρός σου σε 15 χρόνια, νέος πολακης. Κόκκινα άστρα και πράσινα αλογα.
Δεν πρέπει ωστόσο να κατηγορούμε τα παιδιά για το ότι σφάλουν, όσο τη Δημοκρατία για την έλλειψη διαφήμισης του εαυτού της. Η αριστερή προπαγάνδα ουσιαστικά παίζει χωρίς αντίπαλο.
Σωστό. Αλλά ζούμε στην εποχή που καθένας έχει έναν υπολογιστή στην τσέπη και πρόσβαση σε όλη την πληροφορία. Εγώ να δεχτώ πως το 80 δεν ήξεραν κάποιοι πως ζούσαν οι τσεχοσλοβακοι οι Ούγγροι οι Ρώσοι. Τους έλεγαν οι εφημερίδες και 2 κανάλια στην τβ. Σήμερα δεν μπορούν να ψαξουν, να δουν ταινίες από άλλες χώρες, να διαβάσουν ένα βιβλίο να μάθουν τι σκατα ήταν η πανκ μουσική και γιατί άνθισε τότε; Να πάνε Εράσμους να δούνε την Ευρώπη, να μάθουν τι έγινε εδώ που τώρα είναι γειτονιά μας; Δεν είναι 15 ετών. Είναι όλοι 20-30. Θυμίζω στα 17 ψηφίζουν πλέον.