Κρήτη: Κτηνοτρόφος σκότωσε κυνηγό έπειτα από καβγά

Κρήτη: Κτηνοτρόφος σκότωσε κυνηγό έπειτα από καβγά Facebook Twitter
1

Μία απίστευτη τραγωδία με έναν νεκρό εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μπαλί του Δήμου Ρεθύμνου της Κρήτης.

Νεκρός είναι ένας 49χρονος κυνηγός ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, διαπληκτίστηκε με έναν 45χρονο κτηνοτρόφο όταν τα κυνηγόσκυλα του θύματος μπήκαν στο ποιμνιοστάσιο του δεύτερου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καυγάς.

Τότε ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε. Ο δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, αφού και ο ίδιος τραυματίστηκε. Μάλιστα, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ.

Προφανώς θύτης και θύμα γνωρίζονταν καθώς ήταν κάτοικοι του ίδιου χωριού. H αστυνομία ερευνά το αιματηρό περιστατικό που δυστυχώς δεν είναι το μόνο που σημειώνεται για τέτοια αφορμή.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM