Κλέων Γρηγοριάδης: Χυδαία, σεξιστική επίθεση άντρα των ΜΑΤ στην 16χρονη κόρη μου

Κλέων Γρηγοριάδης: Χυδαία, σεξιστική επίθεση άντρα των ΜΑΤ στην 16χρονη κόρη μου Facebook Twitter
13

Ο Κλέων Γρηγοριάδης κατήγγειλε σήμερα ότι η 16χρονη κόρη του δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άντρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 αφηγήθηκε το περιστατικό που σημειώθηκε πριν δύο εβδομάδες στην πλατεία Εξαρχείων, και για το οποίο, όπως είπε, έχει κάνει ήδη σχετική καταγγελία.

«Δέχθηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση, η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της, από άντρα των ΜΑΤ από κλούβα, λέγοντάς της "αν ξαναέρθεις από 'δω, θα σου ξεσκίσω τη μου...''» είπε χαρακτηριστικά ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Στην ερώτηση για το αν έχει καταγγείλει το περιστατικό, ο Κλέων Γρηγοριάδης απάντησε ότι «βεβαίως το κατήγγειλα. Συμβαίνει συστηματικότατα, δεν είναι η πρώτη φορά».

 
Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ρε παιδιά μπορούμε να συνεννοηθούμε λίγο με την εξύβριση;Τελικά την θέλουμε ή όχι σαν κοινωνία;Για να μην λέμε άλλα για την κόρη του κλέωντα και άλλα για μια μπατσίνα.Έτσι...
Προσεξε να δεις πως ολοκληρη η Δημοκρατικη Κοινωνία εχει ήδη συννενοηθει:Προσβολη προς ονοματεπωνυμο=εξυβρηση.Προσβολη προς ιδεες ή ιδεολογικες ομαδες= όχι.Οι ιδεες δεν είναι προσωπικοτητα.Αρα: "Θα σου σκιζω το μνι" είναι επιθεση προς ονοματεπωνυμο ή επιθεση προς μια ιδεα; Κατ'αρχας (αν και στο τελος) δεν είναι εξυβριση διοτι δεν προσβαλει αλλα είναι λεκτικη σεξουαλικη επιθεση/απειλη, γιατί; δηλωνει τι θα γινει αγνωωντας πιθανη ή όχι συνναινεση, αν ήταν ερωτηση τυπου "μπορω να σου σκιζω το μνι;" είναι χυδαιος λογος που γενικα στην δημοσια σφαιρα δεν δικαιολογηται.Ο τροπος βιοπορισμου δεν ειναι παραμετρος, μπατσινα ή μη το ιδιο ισχυει.Αλλη απορια;
Δε νομίζω αυτός ο κύριος να αρνείται τη φύλαξη από τον αστυνομικό που του διατίθεται λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας την ίδια στιγμή που παίζει μικροπολιτικα παιχνίδια στις πλάτες των αστυνομικών.
Ενδιαφέρουσα η βεβαιότητά σας.Που τη βασίζετε αν επιτρέπεται;Να υποθέσω στο ότι ποτέ στο παρελθόν οι αστυνομικοί μας δεν έχουν επιδοθεί σε πράξεις σαν την καταγγελλόμενη;Διαφωνώντας κάθετα με τον κύριο Γρηγοριάδη και τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει, πολύ φοβάμαι ότι στην περίπτωση αυτή τα λεγόμενα του μπορεί να μην είναι καθόλου υπερβολικά.
Δεν νομίζω ότι θα έκανε αυτό το σχόλιο αν ένα όργανο της τάξεως έλεγε στη μαμά σου ή στην κόρη σου ή στον γιο σου ή σε σένα ότι θα της/του/σου "ξεσκίσει" το τριλιλί. Με το μπαρδόν κιόλας.