Ζευγάρι Ελλήνων που διαμένει στο εξωτερικό κατηγορεί πρώην διευθυντή τράπεζας για υπεξαίρεση ενός τεράστιου ποσού από τον λογαριασμό που διατηρούσαν στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

 

Ο 58χρονος πρώην διευθυντής τράπεζας κατηγορείται ότι αφαιρούσε χρήματα από λογαριασμούς πελατών και το ζευγάρι προέβη σε δήλωση συνέχισης της ποινικής διαδικασίας, μέσω του δικηγόρου Μηνά Τσέρκη στη Ρόδο. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο Έλληνας καθηγητής πανεπιστημίου στην Αγγλία και η σύζυγός του διέθεταν κοινό λογαριασμό στην τράπεζα όπου εργαζόταν ο 58χρονος ενώ η οικονομική ζημιά που φέρεται να έχουν υποστεί αγγίζει τα 450.000 ευρώ.

 

Μετά την υποβολή της μήνυσης, σε βάρος του μεσήλικα πρώην διευθυντή τράπεζας, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, υπεξαίρεση, απιστία και παράβαση καθήκοντος.

 

Η δήλωση συνέχισης ποινικής διαδικασίας κατά άρθρο 464 του Ποινικού Κώδικα, έγινε όπως ορίζει και η σχετική νομοθεσία. Με τον τρόπο αυτό το ζευγάρι ζητά να συνεχιστεί η ποινική διαδικασία κατά του 58χρονου, βάσει και της σχετικής έγκλησης που έχουν καταθέσει στις 15 Ιουνίου 2016.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr