Φωτιά στο Χρυσοβίτσι Αρκαδιάς: Οι φλόγες κατευθύνονται στην κορυφή

Φωτιά στο Χρυσοβίτσι Αρκαδιάς: Οι φλόγες κατευθύνονται στην κορυφή Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην Αρκαδία, στην περιοχή Χρυσοβίτσι. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής βρίσκονται ήδη στο σημείο. 

«Η φωτιά είναι σε αρκετά δυσπρόσιτο σημείο και για αυτό είναι μεγάλη η κινητοποίηση των εναέριων μέσων», εξήγησε στο LiFO.gr αξιωματικός της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πυρκαγιά βρίσκεται σε βουνοπλαγιά με κατεύθυνση προς την κορυφή και για την ώρα δεν απειλεί κάποια κατοικημένη περιοχή. 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 75 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 ελικόπτερα 2 αεροσκάφη καναντέρ και 4 πεζετέλ. Στο σημείο πνέουν άνεμοι έντασης 2 έως 4 μποφόρ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM